ORNEX Ltd. grundades år 1991. Företagets namn kommer från förkortade ord ORNAMENTS EXPORT som definierar dess affärsverksamhet. Företaget handlar bara med export av munblåsta, handmålade julgranprydnader och andra produkter som kompletterar helgfirande.

Ornex samarbetar med alla betydande tjeckiska och slovakiska tillverkare av julgransprydnader. Ett brett sortiment av tusentals mönster och former som har skapats i företagets korta historia är tillgängliga för kunder över hela världen. Mer än femton tusen prover visas i företagets showroom i Jablonec nad Nisou.

Ornex inhemska designers har årligen skapat modellkollektioner av julgransprydnader inför nästa säsong. Proven återspeglar nuvarande modetrender och mönster. Varje år presenterar Ornex ett komplett sortiment av nyheter med tusentals mönster. Det är självklart att sortimentet kan justeras för att tillgodose alla kunders individuella behov och krav.

Företaget av ORNEX Ltd. ställer ut årligen på ChristmasWorld - Julmässans mässa i Frankfurt / Main, Tyskland och på andra utställningar på den nuvarande marknaden.

Produktion av glas - video: